MZT doveo bivšeg igrača Baskonije

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MZT doveo bivšeg igrača Baskonije

Košarkaši MZT-a iz Skoplja dobili su novog saigrača danas, poslednjeg dana za registraciju igrača za ABA ligu.

Danas je poslednji dan prelaznog roka za ekipe koje se takmiče u ABA ligi, a MZT je završio posao sa košarkašem iz Velike Britanije, Devonom van Ostrumom.

Ugovor je potpisan do kraja sezone u ABA ligi, uz mogućnost da se on produži do kraja sezone za makedonski šampionat.

Radi se o košarkašu koji je rođen u Holandiji, ali ima britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pasoš. Igra na poziciji pleja, ima samo 23 godine, ali je do sada promenio veliki broj klubova i to uglavnom kao pozajmljen igrač Baskonije.

Ovu sezonu je počeo u Koroviosu u Grčkoj.

Inače, reprezentativac je Velike Britanije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANJE I U SKOPLJU: Bivši plejmejker Baskonije pojačao MZT

Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2017

Ekipa iz Skoplja danas je ozvaničila saradnju sa britanskim reprezentativcem, Devonom Van Ostrumom.. . „Davljenik“ iz Skoplja, rešio je da se poslednjeg dana prelaznog roka dodatno pojača u borbi za opstanak u regionalnoj ligi.. Stoga je ekipa iz skopskog naselja „Aerodrom“, rešila da angažuje,...

Nastavak na HotSport.rs...

HOTSPORT FANTAZI: Ekipe sa vrha imaju uglavnom lak posao, iskoristite njihove napadače (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2017, 13:14

Borba u Premijer ligi se zahuktava, kao i u našem HotSport Fantaziju.. Iz kola u kolo se povećava broj učesnika naše lige koja trenutno broji 421 ekipu.. ‘Tron’ suvereno čuva Slobodan Prodan sa ekipom ‘I tako’ koji je već dugo na prvoj poziciji HotSport.rs lige. Za petama mu je Miloš Grubor,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.