Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT ANALIZA: Zvezdo, pokaži da nema razloga za brigu i goleadom najavi dvomeč sa Bugrarima (SASTAV)

Crvena zvezda večeras od 20.30 na svom stadionu “Rajko Mitić” dočekuje revanš meč sa Valetom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle pobede na Malti 2:1 utisci kod navijača su pomešani. Razlog je razumljiv, očajna igra u prvih 45 minuta i minus jednog gola. Drugo poluvreme sasvim druga priča, ali utisak samo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << malo bolji i preokret 2:1.
Danas opravdanja nema, to jest ne sme ih biti. Maltežane čeka “neosvojiva tvrđava” i sigurno više od 30 hiljada Delija. Zato se danas od učenika Miodraga Božovića očekuje “ples” na travnatom tepihu i daleko punija mreža Valete za razliku od utakmice od pre sedam dana. Pobedu je najavio i sam Grof:
– Normalno je da očekujem samo našu pobedu, jer ako smo pobedili na Malti, možemo i ovde. Moramo ipak maksimalno ozbiljno da pristupimo meču jer danas niko ne sme da se potcenjuje – rekao je Miodrag Božović.
Oprez postoji, ali teško da će i jedan zvezdaš biti zadovoljan pobedom ispod tri gola u mreži Valete, takav je mentalitet kod nas Srba. A, šta bi pobeda sa većom razlikom donela, a šta sa manjom odnela?
Donela bi sigurnost i samopouzdanje da će se i Bugari u sledećem kolu kvalfikacija isto provesti kao “nejaki” Maltežani. Minimalna pobeda bi kod navijača donela strah i pesimizam pred duele sa “bugarskim Obilićem”. U prevodu pred četom Miodraga Božovića je veliki pritisak – onaj najteži – rezultatski…
Kada je reč o samom terenu, tim će pretrpeti promene. Za razliku od meča u Valeti, Crvena zvezda bi u startnih 11 mogla da ima nova dva igrača. Naime, spekuliše se da će kapiten Aleksandar Luković na klupu, a Zoran Rendulić na teren. Takođe, Slavoljub Srnić bio mogao šansu da dobije tokom utakmice, a da od prvog minuta na teren izađe Pablo Mouče. Tako bi tim Crvene zvezde trebalo da izgleda ovako:
Kahriman – Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Le Talek, Donald, Konga, Mouče, Katai i Vijera.
Pred Crvenom zvezdom je veoma važan meč, jer očekivanja armije navijača su velika…
The post HOTSPORT ANALIZA: Zvezdo, pokaži da nema razloga za brigu i goleadom najavi dvomeč sa Bugrarima (SASTAV) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda završava posao, Valeta bi da zasluži poštovanje

Izvor: RTS, 19.Jul.2016

Srpski fudbalski šampion Crvena zvezda nastavlja borbu za Ligu šampiona. Večeras na najvećem stadionu u zemlji gostuje prvak Malte, Valeta, u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija. Susret počinje u 20.30. . .Beogradski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.