HOĆE LI IH TADIĆEV PENAL KOŠTATI? Ajaks ima nemoguću misiju u Rimu, ali ne sme se otpisati

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 09:43

HOĆE LI IH TADIĆEV PENAL KOŠTATI? Ajaks ima nemoguću misiju u Rimu, ali ne sme se otpisati

Verovatno najuzbudljiviji par četvrtfinala.

Fudbaleri Ajaksa imaju pred sobom gotovo nemoguću misiju osvajanja Rima.

Roma dočekuje "kopljanike" u okviru četvrtfinala Lige Evrope, a iz Amsterdama je donela pobedu 2:1 sa sobom u Rim.

Roma je uspela u Amsterdamu da slavi sa 2:1, ali ništa nije gotovo u brobi za polufinale jer Ajaks večeras (21.00) planira da uzvrati udarac u Rimu. Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, a na GG3+ 1,72. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Roma - Ajaks.

Revanš neće biti lak za Dušana Tadića i društvo, moraju da postignu minimum dva gola na Olimpiku i mnogi su ih već otpisali.

Više puta je bio takav slučaj sa Ajaksom, pa su izlazili kao pobednici, videćemo da li će uspeti i ovog puta. Podsetimo, sve je moglo biti drugačije i u prvom meču, ali je pri rezultatu 1:0 za Ajaks penal promašio upravo kapiten Tadić, a onda je Roma napravila potpuni preokret.

Nadamo se dobroj partiji srpskog reprezentativca i željno očekujemo meč koji počinje u 21 čas.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.