HERN OPTUŽUJE FJURIJA: Izmisliće izgovor da se ne bori protiv Hrgovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 17:29

HERN OPTUŽUJE FJURIJA: Izmisliće izgovor da se ne bori protiv Hrgovića

Smatra da Tajson uvek to radi.

Britanac Tajson Fjuri, šampion sveta teške kategorije u WBC verziji, i dalje nema protivnika protiv kojeg će braniti pojas, više od pola godine od prethodnog boravka u profesionalnom ringu. Ponovo je aktuelizovana priča o pregovorima sa sunarodnikom Entonijem Džošuom, ali razvoja situacije nema.

U tom kontekstu za medije je govorio Frenk Voren, šef promocije “Kvinsberi”, koja, između ostalih, zastupa i "Kralja Cigana".

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Engleski bokserski operativac poručio je da je "šokiran činjenicom da predstavnici Entonija Džošue odbijaju da se aktivnije uključe u pregovore o borbi Fjurija i Džošue."

Poslednji put Fjuri je u ringu bio trećeg decembra, kada je tehničkim nokautom u desetoj rundi zaustavio Dereka Čisoru. Bila je to Fjurijeva treća pobeda nad bokserom rođenim u Zimbabveu.

Hrgovic has a great chin but has been out on his feet couple times in this fight 💯 pic.twitter.com/dzOaHoI6Q3

— jb 🥊 (@BoxingJb) August 20, 2022

Spreman odgovor za Frenka Vorena imao je Edi Hern, šef agencije “Mečrum”. On je Fjuriju, ukoliko ništa ne bude od duela sa Džošuom, ponudio borbu sa neporaženim Hrvatom Filipom Hrgovićem.

- Evo, imam rešenje… Ako se Entoni Džošua bori s Dilijanom Vajtom i Aleksandar Usik protiv Daniela Duboe, onda bi Fjuri mogao da se bori sa Hrgovićem. Nudim mu tu borbu za septembar. Međutim, Fjuri je pametan i bez ogromnog novca neće prihvatiti nijednu opasnu borbu. On će doći i reći mi: Neću da se borim s Hrgovićem, niko za njega nije čuo. Uvek će smisliti neki izgovor - rekao je Hern.

🎞 Flashback to when 6’9 265lb Lineal Heavyweight KING @Tyson_Fury dodged punches like he was a middleweight.#Lineal #Matrix #DodgingBullets pic.twitter.com/Mk1lQrExUf

— Lineal Boxing Champion (@LinealBoxChamp) June 2, 2023

Filip Hrgović na novu borbu, 16. u profesionalnoj karijeri, čeka još od avgusta 2022. godine, kada je sudijskom odlukom pobedio Kineza Žileija Žanga.

- Bio sam spreman za meč još u decembru. Ovo je veoma frustrirajuće, najgore što borcu može da se dogodi. Spreman sam i čekam - rekao je nedavno 30-godišnji Hrgović.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.