HAOS NA AUTO-PUTU: Na vozilo sa hrvatskim fudbalerima naleteo pijani vozač!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:42

HAOS NA AUTO-PUTU: Na vozilo sa hrvatskim fudbalerima naleteo pijani vozač!

Na svu sreću, nema preminulih.

Na povratku sa utakmice 6. kola hrvatske fudbalske lige Sever, petorica fudbalera Jalžabeta doživela su tešku saobraćajnu nesreću. Naime, maleni klub je bio u Prelogu gost Mladosti Komet (1:1), a po povratku na ravnom delu regionalnog puta Orehovica - Čemovec, na automobil u kojem su bili igrači naletelo je privatno vozilo međimurskih registracijskih oznaka.

Njime je upravljao 30-godišnjak pod uticajem alkohola (1,28 promila), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je svojim vozilom skrenuo u suprotnu saobraćajnu traku.

Sva petorica putnika u vozilu varaždinskih oznaka, kojim je upravljao Luka Ljubek, a u njemu su još bili Ivan Kostelac, Zlatko Vrbek, Matija Kuhar i Luka Možanić, povređena su i zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi.Fudbaleri su u nesreći zadobili nagnječenja i unutrašnje povrede, srećom ipak bez lomova. Najteže je prošao Zlatko Vrbek nakon udarca u glavu.

Zbog saobraćajne nesreće svojih igrača u NK Jalžabet su zatražili odlaganje iduće utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.