Gvardiola nije unapredio Bajern, čak izgleda da ih vuče unazad

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola nije unapredio Bajern, čak izgleda da ih vuče unazad

Džejmi Rednap u komentaru sinoćne utakmice uzroke poraza pronašao i u Lamu, Švajnštajgeru i Ćabiju Alonsu

Komentarišući brodolom Bajerna u sredu uveče na Kamp Nouu za televiziju Skaj sport, zajedno sa Tijerijem Anrijem i Karagerom, Džejmi Rednap izjavio je da Gvardiola od svog dolaska nije uspeo da unapredi igru Bajerna u odnosu na Jupa Hejkensa.

Bavarci su uoči Pepovog dolaska 2013. pokorili Evropu baš preko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barselone (7:0 trijumf u polufinalu Lige šampiona), i te sezone osvojili triplu krunu. Očekivalo se da nemački velikan nastavi u istom stilu, ali prošle godine u polufinalu LŠ doživljen je debakl od Reala (0:5), a sada je klub iz Minhena na sličnoj stranputici, pošto je prvi meč od Barse izgubio sa 0:3.

"Gvardiola je u klubu koji je konstantno pod pritiskom, jer uvek mora da pobeđuje. Kada je preuzeo ekipu od Hejkensa svi smo smatrali da je to posao iz snova, ali on nije uspeo da podigne Bajern na viši nivo. Čak izgleda da ih vuče unazad", bilo je prvo što je posle utakmice rekao Rednap.

Bivši fudbaler Liverpula zatim je pokušao da pronađe opravdanje za Gvardiolu...

"Veoma je teško kada preuzmete ekipu koja je osvojila triplu krunu. Teško i kada u ekipi imate igrače poput Lama ili Švajnštajgera koji su možda malo prestareli, a ni Ćabi Alonso se ne podmlađuje".

Rednap je svoje izlaganje zaključio pohvalama na račun Lea Mesija, kao i Manuela Nojera, za koga je rekao da je u više navrata spasao Bajern težeg poraza.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.