Gvardiola: Bilo bi dobro da Junajted pobedi Liverpul

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Bilo bi dobro da Junajted pobedi Liverpul

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola potajno se nada da bi gradski rival Junajted mogao da ostvari dobar rezultat protiv Liverpula u derbiju Engleske.
"Crveni đavoli" dočekuju Liverpul od 15.05 u 27. kolu Premijer lige i pobedom bi pomogli Sitiju u borbi za titulu.

"Građani", koji imaju obaveze u finalu Liga kupa, trenutno su prvi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i Liverpul sa utakmicom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << manje.
"Naravno da bi bilo dobro da Junajted ostvari dobar rezultat, ali sada je februar i nemoguće je govoriti o osvajanju četiri trofeja", rekao je Gvardiola.
Španski stručnjak pred meč sa Čelsijem u finalu Liga kupa koji počinje od 17.30 kaže da je posvećen samo tom susretu.
"Pred nama je finale i, kada ste u finalu, to je najvažnija utakmica u sezoni. Možda za Junajted i Liverpul Liga kup nije važan jer su ih osvojili mnogo puta i imaju veliki broj pehara u vitrinama, ali to sa nama nije slučaj. Odbraniti titulu bi bilo dobro, igranje u finalu bi bilo dobro".
Za kraj, novinari su ga pitali da li je moguće da Siti osvoji četvorostruku krunu, pošto ima dobre izglede i u ostalim takmičenjima u kojima nastupa - Premijer ligi, Ligi šampiona i FA kupu.
"Pitajte me ovo pitanje u aprilu ili maju i reći ću vam odgovor. U maju vas neću lagati", zaključio je Gvardiola.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povrede pokvarile derbi, bez golova Junajteda i Liverpula

Izvor: RTS, 24.Feb.2019

Fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula odigrali su nerešeno bez golova (0:0) u velikom derbiju Engleske koji je obeležio 27. kolo Premijer lige. . "Crveni đavoli" dočekali su na svom "Old Trafordu" trenutno prvoplasiranu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.