Gvardiola 14. jula na klupi Bajerna, spasava Hanzu od bankrota

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola 14. jula na klupi Bajerna, spasava Hanzu od bankrota

Španski fudbalski trener Pep Gvardiola debitovaće na klupi minhenskog Bajerna 14. jula na prijateljskoj utakmici sa nemačkim trećeligašem Hanzom iz Roštoka.

Meč će biti odigran u Roštoku, a domaći klub, koji ima velike finansijske probleme, trebalo bi da ostvari veliku zaradu od prodatih ulaznica.

"Sjajna je stvar što je veliki klub poput Bajerna bio spreman da nam pomogne i izađe u susret. Bajern je, uprkos svojoj veličini, ostao porodični klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa srcem", rekao je direktor Hanze Mihael Dalman čiji klub ima deficit od 6,6 miliona evra.

Prvi nastup na klupi Bajerna na minhenskoj Alijanc areni Gvardiola će imati 24. jula na prijateljskom meču sa Barselonom.

Gvardiola će po završetku sezone na klupi minhenskog kluba zameniti Jupa Hajnkesa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTIV HANZE: Gvardiola debituje 14. jula na klupi Bajerna

Izvor: Kurir, 05.Apr.2013

Gvardiola će 1. jula zvanično preuzeti bavarski klub..MINHEN - Španski fudbalski trener Pep Gvardiola debitovaće na klupi minhenskog Bajerna 14. jula na prijateljskoj utakmici sa nemačkim trećeligašem Hanzom iz Roštoka. ..Meč će biti odigran u Roštoku, a domaći klub, koji ima velike finansijske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.