Gutjerez u borbi protiv raka: Posle suza, počeo sam da igram utakmicu života

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutjerez u borbi protiv raka: Posle suza, počeo sam da igram utakmicu života

Tužna vest potresla je ljubitelje fudbala, pošto je 31-godišnji fudbaler Njukasla Jonas Gutjerez otkrio da se bori protiv raka testisa.

"Kada je i konačna dijagnoza potvrdila da je u pitanju rak, otišao sam kući plačući. Imao sam zadatak da odigram najtežu utakmicu života. Sve drugo je postalo nevažno, i novac, bilo je važno samo zdravlje, krenuo sam na hemoterapije. Bilo mi je teško i što sam ostao bez kose, zbog svega, ali rešio sam da otvorim dušu, kako bih pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drugima koji se bore protiv ove bolesti", rekao je Gutjerez, kom je na operaciji u rodnoj Argentini uklonjen levi testis.

Fudbalera Njukasla dirnule su poruke podrške na Tviteru, pa je fanovima uputio reči zahvalnosti. Jonas je potpisao za Njukasl u julu 2008. godine, igrajući za "svrake" zaslužio je poziv na Mundijal 2010. godine, a u prošloj sezoni bio je pozajmljen Noriču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gutjerez u borbi protiv raka: Posle suza, počeo sam da igram utakmicu života

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014

Tužna vest potresla je ljubitelje fudbala, pošto je fudbaler Njukasla Jonas Gutjerez otkrio da se bori protiv raka testisa...- Kada je i konačna dijagnoza potvrdila da je u pitanju rak, otišao sam kući plačući. Imao sam zadatak da odigram najtežu utakmicu života. Sve drugo je postalo nevažno,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.