Gutijerez: Njukasl me razočarao

Izvor: RTS, 26.Sep.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutijerez: Njukasl me razočarao

Jonas Gutijerez, nekadašnja zvezda Njukasla i miljenik navijača, koji danas bije bitku sa rakom, otkrio je da je razočaran načinom na koji se poneo njegov nekadašnji klub kada su otkrili za bolest.

Argentinski fudbaler Jonas Gutijerez priznao je da je razočaran načinom na koji se njegov doskorašnji klub Njukasl poneo kada je saznao da boluje od raka testisa.

"Ne mogu da sudim i kažem bili su dobri ili loši... Mnogo me je povredilo kada su mi posle operacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekli da pronađem drugi tim. Bio sam u klubu pet godina, to me je mnogo zabolelo", rekao je Gutijere za britanski "Kronikl".

On se, ipak, zahvalio navijačima na podršci.

"Veoma sam srećan šta su navijači Njukasla uradili, kao i pristalice Veleza i Almagra. Zahvalan sam i svim ljudima koji imaju veze sa fudbalom od kojih sam dobijao poruke podrške. Sve to mi daje snagu da ne odustanem", dodao je Gutijerez.

Gutijerez je za Njukasl odigrao 194 utakmica i postigao 11 golova. Ljubimac navijača postao je jer je bio deo tima koji je 2010. godine osvojio Čempionšip i izborio povratak u Premijer ligu.

Dres reprezentacije Argentine oblačio je 22 puta i postigao jedan gol.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.