Читај ми!

Gutijerez: Njukasl me razočarao

Jonas Gutijerez, nekadašnja zvezda Njukasla i miljenik navijača, koji danas bije bitku sa rakom, otkrio je da je razočaran načinom na koji se poneo njegov nekadašnji klub kada su otkrili za bolest.

Argentinski fudbaler Jonas Gutijerez priznao je da je razočaran načinom na koji se njegov doskorašnji klub Njukasl poneo kada je saznao da boluje od raka testisa.

"Ne mogu da sudim i kažem bili su dobri ili loši... Mnogo me je povredilo kada su mi posle operacije rekli da pronađem drugi tim. Bio sam u klubu pet godina, to me je mnogo zabolelo", rekao je Gutijerez za britanski "Kronikl".

On je, ipak, zahvalio navijačima na podršci.

"Veoma sam srećan šta su navijači Njukasla uradili, kao i pristalice Veleza i Almagra. Zahvalan sam i svim ljudima koji imaju veze sa fudbalom od kojih sam dobijao poruke podrške. Sve to mi daje snagu da ne odustanem", dodao je Gutijerez.

Gutijerez je za Njukasl odigrao 194 utakmice i postigao 11 golova. Ljubimac navijača postao je jer je bio deo tima koji je 2010. godine osvojio Čempionšip i izborio povratak u Premijer ligu.

Dres reprezentacije Argentine oblačio je 22 puta i postigao jedan gol.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије