Gurović kažnjen sa 299 hiljada

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović kažnjen sa 299 hiljada

Trener FMP Milan Gurović kažnjen je sa ukupno 299 hiljada dinara zbog isključenja i komentarisanja suđenja na meču sa Crnokosom.

On je posle poraza njegove ekipe izneo nekoliko kritika na arbitražu Aleksandra Glišića, dok je posle isključenja, protivno pravilima, ostao na tribinama.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje, kažnjen je sa 23 hiljade dinara zbog tehničke greške, duplu sumu mora da plati jer mu je ovo treća tehnička u nizu, dok će ga kritikovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudija i ostanak na tribinama koštati po 115 hiljada.

Gurović je trenersku karijeru počeo kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, gde je radio kao asistent Vladi Vukoičiću i Dejanu Radonjiću, a od ove sezone započeo je svoju prvu samostalnu ulogu na klupi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gurović kažnjen sa 299 hiljada

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Trener FMP Milan Gurović kažnjen je sa ukupno 299 hiljada dinara zbog isključenja i komentarisanja suđenja na meču sa Crnokosom...On je posle poraza njegove ekipe izneo nekoliko kritika na arbitražu Aleksandra Glišića, dok je posle isključenja, protivno pravilima, ostao na tribinama...Proslavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.