KLS NEMILOSRDNA: Gurović kažnjen sa 299.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS NEMILOSRDNA: Gurović kažnjen sa 299.000 dinara

Milan Gurović, trener FMP–a, zbog isključenja na utakmici sa Crnokosom i kasnijeg komentarisanja suđenja kažnjen je sa ukupno 299.000 dinara. Osim šefa struke tima iz Železnika, u ovom kolu je kažnjen je još i Marko Radonjić, igrač Napretka, i to 11.500 dinara zbog dosuđene tehničke.
(FOTO: N. Negovanović)
Prema saopštenju koje je potisao Darko Jovičić, VD direktora KLS, Gurović je sa 23.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pa sa 46.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške – treći ponovljeni slučaj, 115.000 dinara ga je koštalo javno nesportsko kritikovanje suđenja na konferenciji za medije, isto toliko mora da plati zbog nesportskog ponašanja nakon završetka utakmice prema sudiji i ostajanja u gledalištu nakon isključenja protivno Pravilima igre.
Sve odluke se donose u skladu sa Pravilnikom o takmičenju KSS i Propozicijama KLS.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gurović kažnjen sa 299 hiljada

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Trener FMP Milan Gurović kažnjen je sa ukupno 299 hiljada dinara zbog isključenja i komentarisanja suđenja na meču sa Crnokosom...On je posle poraza njegove ekipe izneo nekoliko kritika na arbitražu Aleksandra Glišića, dok je posle isključenja, protivno pravilima, ostao na tribinama...Proslavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.