Gudurić zadovoljan, samo da je u 12, srećan šta god da igra

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić zadovoljan, samo da je u 12, srećan šta god da igra

Novi košarkaš Memfis Grizlisa će imati bitnu ulogu u reprezentaciji Srbije u Kini.

Košarkaška reprezentacija Srbije će danas (13:30h) odigrati prvi od preostala tri pripremna duela pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Rival će biti selekcija Italije, koja će ovoga puta, za razliku od Arkopolis kupa, izaći u punom sastavu.

Biće to dobar test za "Orlove", koji će na megdan "Azurima" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izaći sa 12 igrača koji se nalaze na konačnom spisku na planetarnu smotru.

Među njima je i bivši bek Crvene zvezde i Fenerbahčea Marko Gudurić, koji je ovog leta potpisao ugovor sa Memfis Grizlisima u NBA ligi.

Odlični šuter, koji je u sezoni za nama bio jedan od najboljih pojedinaca Fenerbahčea, ističe da je zadovoljan što se našao na konačnom spisku selektora Đorđevića.

"Zadovoljan sam što sam tu u najboljih 12 igrača Srbije.

Šta goda da igram, ja ću da budem srećan. Ako treba da budem igrač zadatka, ako treba više sa loptom... Tu sam. Šta god da treba, samo da sam u reprezentaciji. To mi je najvažnije
" izjavio je Gudurić za "Sportski žurnal".

Zbog potpisivanja ugovor sa NBA franšizom, Gudurić je, poput ostalih naših igrača iz najjače lige sveta, kasnije počeo pripreme sa nacionalnim timom.

Iz utakmice u utakmicu je dizao formu i ističe da se i pored trenutne prehlade oseća odlično.

"Iz utakmice u utakmicu sam bio bolji, dobro se osećam fizički. Sad me je uhvatila neka prehlada, ali sam generalno super. Uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne", dodao je srpski reprezentativac.

Jasan je levoruki šuter, cilj je da se sa planetarne smotre svi vrate zdravi, ali i da se vrate što kasnije.

"Sale Đorđević je rekao sve na prvoj konferenciji. Svi znamo šta očekujemo i šta ljudi očekuju od nas. Samo mi je značajno da se svi vratimo živi i zdravi, još zdraviji i bolji nego što smo bili kada smo otputovali. Naravno i da se što kasnije vratimo", zaključio je Marko Gudurić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je di-džej u Kini? "Orlovi" se za Italijane zagrevaju uz srpski rep (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019

Slobodan Šarenac prenosi interesantnu informaciju pred duel sa "Azurima"...Košarkaška reprezentacija Srbije od 13:30h igra prvi od tri poslednja priprema susreta pred početak Mundobasketa u Kini, protivnik je selekcija Italije...Sa "Azurima" smo se sreli na Akropolis kupu, ubedljivo smo slavili,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.