Grujić otkrio bitne planove za budućnost!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić otkrio bitne planove za budućnost!

Marko Grujić nije dobio šansu u Liverpulu, da li će je dobiti u budućnosti?

Kako sada stvari stoje, Marko Grujić u Liverpulu neće mnogo igrati.

Ipak, on se bori za to svim snagama, trenutno je u Herti na pozajmici gde pokušava da se dokaže Jirgenu Klopu da zaslužuje da igra u Premijer ligi.

Da li razmišlja o transferu?

Ne, ali postoji mogućnost da ostane još godinu dana u Herti koja je sasvim solidno počela ovu sezonu.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << U dugom roku bih želeo da zaigram za Liverpul. Ipak, ako se kvalifikujem za Ligu Evrope sa Hertom, vidim dobru šansu da ostanem ovde još godinu dana", rekao je Grujić za "Sportbild".

Srpski vezista je ove sezone imao problem sa povredom, ali se sada vratio na teren i ponovo je jedan od najboljih igrača Herte. Čitav razvoj situacije bi mogao da znači i da će Herta pokušati da ga dovede u svoje redove "za stalno".

Da li zaslužuje više u Liverpulu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.