Grujić otkrio bitne planove za budućnost!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.12.2018.
19:51
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić nije dobio šansu u Liverpulu, da li će je dobiti u budućnosti?

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Marko Grujić u Liverpulu neće mnogo igrati.

Ipak, on se bori za to svim snagama, trenutno je u Herti na pozajmici gde pokušava da se dokaže Jirgenu Klopu da zaslužuje da igra u Premijer ligi.

Da li razmišlja o transferu?

Ne, ali postoji mogućnost da ostane još godinu dana u Herti koja je sasvim solidno počela ovu sezonu.

"U dugom roku bih želeo da zaigram za Liverpul. Ipak, ako se kvalifikujem za Ligu Evrope sa Hertom, vidim dobru šansu da ostanem ovde još godinu dana", rekao je Grujić za "Sportbild".

Srpski vezista je ove sezone imao problem sa povredom, ali se sada vratio na teren i ponovo je jedan od najboljih igrača Herte. Čitav razvoj situacije bi mogao da znači i da će Herta pokušati da ga dovede u svoje redove "za stalno".

Da li zaslužuje više u Liverpulu?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Friday, 07.12.2018
09:52

Mislim da definitivno jos nije za Liverpul. Liverpul ima najvise ciljeve, a za to su potrebni najbolji igraci svjeta a Gruja to trenutno nije. Bolje mu je da trazi sei izlaz pa i da predju u Hertu pa onda polako dalje

avatar
Anonymous Official
Thursday, 06.12.2018
22:13

Zao mi je Grujica ali bojim se da je sam kriv jer je otisao odmah u Liverpool a ne neki slabiji tim i bojim se da nece ni dobiti sansu

avatar
Brajkoo
Thursday, 06.12.2018
23:51

Nije on hteo da ide u Liverpul. On i njegova porodica su bili za to da ostane jos 1-2 godine u CZ ali su vodje sa Severa i Terzic izvrsili pritisak na njega da ide odmah jer su imali procenat od tog transfera, to nije nikakva tajna, svi znaju da su Delije uzele oko 280 000 eur!

avatar
DekiStankovic5
Friday, 07.12.2018
05:53

Vodje uzele 280 000 evra???Ni manje ni vise,a kazi mi imena tih vodja ako ti nije problem,posto vidim znas,samo ne znas kod vas kako se dele pare I sta je Dule dogovarao sa navijacima.

avatar
deki trbic
Friday, 07.12.2018
00:23

to su price za malu decu druze...sam je zeleo u veci klub i zinulo dupe za parama kao i svakom mladom igracu...pa eto mu pare kada ne igra i ima da propadne kao zeton...

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 06.12.2018
21:28

Sedi tu I igraj I napreduj,pusti Liverpul I te price vise,u dogledno vreme sigurno nece biti mesta za tebe tamo,a tu te gotive I trener I predsednik, tako da Herta je pravi izbor.