Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 17:56

Grujić: Za mene je i dalje san da igram u Liverpulu

“Znači mi što sam u kontaktu sa klubom”

Srpski fudbaler Marko Grujić ovog vikenda dao je gol u dresu Herte, a to je bio povod da da intervju za zvanični sajt Liverpula.

Grujić je istakao da i dalje ima san da igra za Liverpul i da radi vredno da dođe do tog nivoa. Grujić ima 24 godine i trenutno je na pozajmici u Herti. Od dolaska iz Crvene zvezde odigrao je 14 utakmica za Redse.

Naš fudbaler bio je prvi igrač koga je Jirgen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Klop doveo u Liverpul. Iako je kasnije morao na pozajmice, Grujić se nada da bi mogao da postane važan igrač za Redse u budućnosti.

"Najviše sam bio u kontaktu sa Julijanom (Vord, čovek koji se bavi igračima na pozajmicama). Pričali smo sve vreme o treningu, o vežbama kod kuće i sada uvek razgovaramo pre i posle utakmica ako moramo nešto da unapredimo", rekao je Grujić za sajt Liverpula.

Sama činjenica da je u kontaktu sa Liverpulom prija Grujiću koji je do sada dao četiri gola u Bundesligi.

"Naravno da mi to mnogo znači - i dalje sam Liverpulov igrač i želim da budem, jednog dana, redovan igrač Liverpula. Za mene je i dalje san da igram za Liverpul tako da smo u kontaktu".

Liverpul je trenutno na ivici da osigura toliko čekanu titulu u Premijer ligi, a Grujić se nada da navijači Redsa neće morati mnogo da čekaju da vide klub sa titulom.

"Momci su bili neverovatni ove sezone i zaista su zaslužili da osvoje Premijer ligu. Naravno, navijači čekaju na to toliko dugo tako da će to biti posebno za sve. Nadam se da ćemo uskoro videti Hendersona kako diže trofej", rekao je Grujić.

Premijer liga je potvrdila da će sezona biti nastavljena 17. juna.

A, Grujićeva Herta je uzela sedam bodova iz tri utakmice posle nastavka sezone. Mora da su svi u nemačkom klubu zadovoljni zbog toga?

"Da. Promenili smo trenera tokom situacije sa virusom korona i vredno trenirali sa njim. Mislim da su prošle četiri sedmice otkako je došao, radili smo jako i to može da se vidi na terenu. Lepo je vratiti se. Uzeli smo sedam od mogućih devet bodova, tako da je to dobar start. Svi su zadovoljni".

Sada je tu trener Bruno Labadija. Deluje da Grujiću prija rad sa njim.

"Ima mnogo iskustva u Bundesligi, trenirao je tri ili četiri kluba tako da zna mnogo o protivnicima. Igrao je za Bajern, tako da je veliko ime u Nemačkoj. Ima mnogo kvaliteta. Svi su srećni za sada u radu sa njim i radujemo se novim utakmicama".

Meč protiv Augzburga biće Markov četvrti meč u dve sedmice posle dugačke pauze. Da li je naporno?

"Trudili smo se da ostanemo fit tokom pauze. Igrao sam do sada svaki minut i srećan sam što novi trener ima vere u mene".

Grujić je protiv Lajpciga postigao gol posle kornera što mu je donelo očigledno mnogo i van terena. Usmerio je pažnju javnosti na sebe.

"Radili smo na prekidima i imali smo neke kombinacije za kornere. Naravno moguće je da to ne prođe, ali je u sredu prošl već na prvom i dali smo gol. Bio sam spreman i srećom pogodio sam u ugao tačno gde sam hteo".

Kako je bilo igrati utakmicu bez prisustva navijača?

"Pomalo je čudno. Imate osećaj kao da je prijateljska utakmica ili pripremna utakmica. Ali je i dalje daleko bolje nego kada smo sedeli kod kuće i samo radili vežbe".

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.