Grobari ubacili zapaljenu baklju u autobus GSP-a

Izvor: S media, 24.Jul.2009, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari ubacili zapaljenu baklju u autobus GSP-a

Grupa navijača Partizana ubacila je juče oko 19:30h upaljenu baklju u autobus GSP sa putnicima koji saobraća na liniji 17.

Autobus je u tom trenutku stajao na stanici u blizini "Sava centra" i na svu sreću tom prilikom niko nije povređen.

- Bila sam u autobusu sa dve maloletne kćerke kada je na stajalištu naleteo mladić sa crno-belim šalom preko lica i ubacio upaljenu baklju unutra. Dim se brzo raširio preko celog autobusa a ja sam zgrabila decu i istrčala napolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Stvarno strašno - rekla je veoma uznemirena putnica 17-ice.

Kako piše današnji "Blic" grupa mladića koja je na sebi imala obeležja Partizana, dok je autobus stajao na stanici, ubacila je upaljenu baklju kroz bočno staklo autobusa. Navijači su se posle toga odmah dali u beg u nepoznatom pravcu a vozač GSP-a je pozvao policiju. Iako vidno uznemireni putnici 17-ice su odbili medicinsku pomoć.

To nije bio jedini incident sinoć. Naime, tuča je bilo i na stanici autobusa 50 na Banjici ali i manjih čarki, lupanja po staklima, urlikanja i udaranja u samom autobusu. U tim incidentima učestvovale su navijačke grupe Crvene zvezde koje su se međusobno sukobile....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.