Grizman podelio bodove u bratskom derbiju

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman podelio bodove u bratskom derbiju

Fudbaleri Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida remizirali su 2:2, u derbiju 19. kola španske La lige.

Madriđani su poveli na San Mamesu već u trećem minutu preko Kokea, ali Baski preokreću golovima Lekuea u 42. i De Markosa u 56.

Bod "jorgandžijama" iz Bilbaa donosi Antoan Grizman, sjajnim udarcem sa oko 18 metara deset minuta pre kraja meča.

Atletiko je remizirao posle tri pobede u nizu i ostao na četvrtom mestu sa 35 bodova, osam manje od lidera Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz meč više od "kraljevskog" kluba.

Bilbao je podelio bodove treće kolo u nizu pa je sedmi sa 28, dva od Viljareala koji je najbliži sa pozicije koja vodi u Evropu.

Atletiko i u sledećem kolu gostuje u Baskiji, igra sa Alavesom u Vitoriji, dok će Bilbao seriju remija pokušati da okonča protiv davljenika Sportinga iz Hihona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.