Primera - Remi Bilbaa i Jorgandžija na San Mamesu (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Remi Bilbaa i "Jorgandžija" na "San Mamesu" (video)

Atletik Bilbao je u okviru 19. kola španske Primere ugostio madridski Atletiko.

Baskijci su vodili nakon preokreta, sve do 81. minuta, kada je Antoan Grizman još jednom pritekao u spas Madriđanima, svojim pogotkom je postavio konačnih 2:2 (1:1).

Poveli su gosti iz prestonice već u trećem minutu preko veziste Kokea. Felipe Luis je ubacio jednu sjajnu loptu sa leve strane, Koke je naleteo na nju i smesti je iza leđa čuvara mreže domaće ekipe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, Bilbao izjednačuje do kraja prvog dela igre, Martinez je odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao Moju.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je u 56. minutu Oskar De Markos preokrenuo rezultat.

Bivši igrač "Jorgandžija" Raul Garsija je odlično centrirao sa desne strane, De Markos je bio prilično usamljen te je glavom lako matirao Moju.

Bod gostima doneo je Grizman, sjajnim udarcem sa preko dvadeset metara od gola Bilbaa.

Griezmann's equaliser vs Bilbao is a thing of beauty. pic.twitter.com/TadXDtKYgK

— Andy Ha (@_AndyHa) 22. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grizman podelio bodove u bratskom derbiju

Izvor: B92, 22.Jan.2017

Fudbaleri Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida remizirali su 2:2, u derbiju 19. kola španske La lige...Madriđani su poveli na San Mamesu već u trećem minutu preko Kokea, ali Baski preokreću golovima Lekuea u 42. i De Markosa u 56...Bod "jorgandžijama" iz Bilbaa donosi Antoan Grizman, sjajnim udarcem...

Nastavak na B92...

Remi dva Atletika, Barsa lako sa Eibarom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2017

Fudbaleri Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida igrali su danas nerešeno 2:2 u 19. kolu španske Primere...Madriđani su do prednosti stigli u trećem minutu pogotkom Kokea na asistenciju Felipea Luisa, da bi izjednačenje Atletik Bilbau u 42. doneo Injigo Lekue...Bilbao je u 56. minutu stigao do preokreta,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.