Grizman kao brzi voz, Lester oštećen? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman kao brzi voz, Lester oštećen? (foto)

Od 27. minuta utakmice, Atletiko vodi u Madridu protiv Lestera.

Bolju igru u prvih pola sata igre ''Jorgandžije'' su krunisale vodećim golom Antoana Grizmana iz jedanaesterca.

Napadač Atletika je prethodno povukao brzu kontru po levoj strani terena, krenuo je sa svoje polovine, a tek na ulasku u kazneni prostor ga je stigao Olbrajton i tom prilikom oborio, pa je sudija Erikson pokazao na belu tačku.

Međutim, utisak je da je prekršaj napravljen van linije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šesnaesterca, pa će se o ovoj situaciji još govoriti.

U svakom slučaju, Grizman je precizno izveo penal, savladao Šmajhela i doneo prednost Madriđanima.

.@atletienglish @btsport @AntoGriezmann Bit of debate around this one...was Griezmann outside the box when contact was made? #UCL pic.twitter.com/4NVK1wBXK7

— BT Sport Football (@btsportfootball) April 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je moguće da su Atletiku svirali ovakav penal? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017

Foto: AP/Tanjug..Atletiko Madrid je poveo protiv Lestera na svom terenu golom Antoana Grizmana sa bele tačke u 28. minutu. Upravo nad Francuzom je i napravljen faul nakon duela sa Olbrajtonom, ali je utisak da je faul bio van kaznenog prostora...Grizman jeste pao unutar kaznenog prostora, ali je kontakt...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.