Grin kažnjen novčano, izbegao suspenziju

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin kažnjen novčano, izbegao suspenziju

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin moraće da plati 25.000 dolara zbog šutiranja igrača Oklahome Stivena Adamasa, ali će imati pravo nastupa u četvrtoj utakmici, odlučila je danas NBA liga.

Grin je u trećoj utakmici na 5:57 minuta pre kraja prvog poluvremena pod košem šutnuo u medjunožje Adamsa, kome je trebalo nekoliko trenutaka da se oporavi i ustane. Košarkaš Golden Stejta rekao je da nije namerno šutnuo Adamsa.

Krilni centar Golden Stejta je na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici uzastopno šutno Adamsa u medjunožje.

Grinu je to treći grub faul u plej-ofu, samo ga još jedan deli od automatske suspenzije u trajanju od jednog meča.

Oklahoma u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije vodi sa 2:1 protiv Golden Stejta, a četvrta utakmica igraće se u noći izmedju utorka i srede u Ohaju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oklahoma - Golden Stejt G4 (03:00, SK1)

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Oklahoma je na nogama, igra se četvrta, možda i prelomna utakmica u finalnoj seriji zapadne konferencije NBA...Domaći tander dočekuje zvaničnog šampiona, Golden Stejt Voriorse, uz vođstvo od 2-1 i više nego ubedljivu pobedu u trećoj utakmici...Za neutralne navijače, dodatno uzbuđenje u ovaj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.