Grin i Nurkić ponovo u klinču: Nije zaslužio drugu šansu VIDEO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 13:29

Grin i Nurkić ponovo u klinču: "Nije zaslužio drugu šansu" VIDEO

Meč između Finiksa i Golden Stejta još jednom je bio poprište sukoba Jusufa Nurkića i Drejmonda Grina.

Njih dvojica su u decembru bili u centru pažnje kada je u duelu dva tima Grin isključen u trećoj deceniji nakon što je udario u lice centra iz BiH i to manje od mesec dana nakon što je suspendovan na pet utakmica zbog hvatanja Rudija Gobera za vrat.

Grin je zbog toga suspendovan na nekoliko nedelja, iako se činilo da ga neće biti daleko duže, pa je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pominjao da razmišlja o penziji.

Nije mu Nurkić zaboravio ono što je učinio na prethodnom susretu, pa je prvi počeo sa provokacijama u San Francisku. Posle jedne igre leđima i poenima preko Grina, "petica" Sansa je dotakao rukom parket time aludirajući na to kako je protivnik premali da bi ga čuvao.

Uzvratio je Grin istom merom, ali Jusuf ni tada nije bio bezgrešan. Kada je košarkaš Voriorsa primio loptu ispod koša Finiksa, Nurkić se okrenuo od njega suprotno svim košarkaškim nagonima, želevši da ga podceni i pokaže kako ne smatra da je Grin opasnost po koš njegove ekipe.

Grin je poentirao i potom on udario rukom po parketu.

Bilo je i koškanja između njih dvojice, ali situacija nije eskalirala kao prošli put kada je Grin zbog toga propustio 12 mečeva.

Posle utakmice, Nurkić je izjavio da Grin nije zaslužio drugu šansu u NBA ligi.

"Tužno je, nije ništa naučio. Samo je pitanje vremena, udariće nekog drugog. Povlačim sve što sam rekao. Ne zaslužuje drugu šansu. Toliko od mene", rekao je Nurkić.

Sa njim nije bio saglasan heroj meča Stef Kari koji je postigao trojku za pobednu njegove ekipe na 0,7 sekundi do kraja (113:112).

"Drejmond mu je ušao u glavu. Prosto i jednostavno", stao je u odbranu svog saigrača Kari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GRIN I NURKIĆ PONOVO U KLINČU: Provokacije, unoštenje u facu i pobeda Golden Stejta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024

Zanimljivo je bilo u San Francisku...Jusuf Nurkić i Drejmond Grin napravili su pravi mali šou u meču Finiksa i Golden Stejta...Bosanac i Amerikanac su se tokom celog duela prepucavali, provocirali jedan drugog, a situacija je eskalirala unošenjem u lice...Grin i Nurkić su u sukobu od utakmice iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.