Gradski rival staje na kraj stvaranju francuskog tandema na severu engleske prestonice?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski rival staje na kraj stvaranju francuskog tandema na severu engleske prestonice?

Tim iz Severnog Londona ima ideju da napravi štoperski tandem, sve bi mogao da pokvari rival sa jugozapada.

Kako prenose španski mediji, Samuel Umtiti bi mogao da napusti Barselonu narednog leta.

Francuz se muči u poslednjih godinu dana sa povredama, Lengle mu je uzeo mesto u Kataloniji i često se pisalo o njegovom mogućem odlasku sa "Kamp Nou".

Situaciju pomno prate u Premijer ligi, prema poslednjim informacijama dva kluba iz engleske prestonice posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su zainteresovana za njegove usluge.

Jedan je Arsenal, koji veruje da bi Umtiti mogao da čini idealan štoperski tandem sa Vilijamom Salibom, koji je otkupljen minulog leta od Sent Etjena i kroz par meseci će stići među "Tobdžije".

Drugi je Čelsi, koji je navodno želeo da ga dovede i prošlog leta, ali im je izrečena zabrana transfera, pa su stvari ostavilli za naredno leto.

Ranije se pisalo i o interesovanju Mančester junajteda, koji bi takođe mogao da se aktivira ako Barsa stavi Umtitija na transfer listu, što je sve izvesnije prema navodima medija iz Španije.

Umtiti je stigao u Barsu još 2016. godine iz Olimpik Liona za 25 miliona evra, ima otpusnu klauzulu od 500 miliona evra, ali još uvek nije poznato koliko će katalonski klub tražiti za njegove usluge narednog leta, posebno jer će se zbog pandemije koronavirusa situacija na tržištu značajno promeniti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.