Gotovo je, kraj karijere! Onaj šok-gol u Humskoj je još u svežem sećanju... (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2020, 10:46

Gotovo je, kraj karijere! Onaj šok-gol u Humskoj je još u svežem sećanju... (video)

Nije ovo planirao baš sada, ali aktuelna situacija je sve ubrzala.

Doskorašnji fudbaler Voždovca Marko Dević odlučio je da ''okači kopačke o klin''.

Ovaj 35-godišnji fudbaler je od januara nastupao u Azerbejdžanu, kao član tamošnjeg Sabaha, ali je tokom sve duže pauze zbog pandemije koronavirusa doneo odluku da završi profesionalnu fudbalsku karijeru.

Tim povodom, na Tviter nalogu Voždovca pojavila se zanimljiva poruka Deviću, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njihovom već prepoznatljivom stilu.

''Srećno u penziji Devo, prati instrukcije nadležnih za ponašanje penzionera dok traje epidemija''.

Podsetimo, Marko Dević je jesenas u Humskoj šokirao Partizan, pobedonosnim golom u 90. minutu za trijumf ''Zmajeva'' od 2:1,ali taj pogodak nije želeo da slavi, s obzirom da je navijač Partizana.

-

-

Prethodnih nekoliko godina bilo je povremeno nagoveštaja da bi mogao da obuče Partizanov dres, ali se to nije dogodilo. Najveći deo karijere proveo je u Ukrajini, kao član Volina, Metalista, i Šahtjora, u periodu od 2005. do 2014. godine, a svojim igrama je ostavio tako snažan utisak da su mu Ukrajinci ponudili i državljanstvo, što je on i prihvatio i upisao je 35 mečeva za njihov nacionalni tim, uz sedam postignutih golova.

-

--

Marko Dević završio karijeru!

Nekadašnji napadač Voždovca i jedan od najpoznatijih igrača koji su nosili dres sa grbom Zmaja odlučio je da "okači kopačke o klin"! 🙏⚽

Srećno u penziji Devo, prati instrukcije nadležnih za ponašanje penzionera dok traje epidemija 👴😉😍 pic.twitter.com/qQdaD3ubSk

— FK Voždovac (@FKVozdovac) April 25, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marko Dević završio karijeru

Izvor: RTS, 25.Apr.2020

Nekadašnji fudbaler Voždovca i reprezentativac Ukrajine Marko Dević odlučio je da završi igračku karijeru, objavio je beogradski klub na Tviteru. . Dević (36) je u svojoj bogatoj karijeri najviše igrao za timove iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.