Gotovo je kad sudija kaže

Izvor: RTS, 30.Apr.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je kad sudija kaže

Utkamica traje do poslednjeg sudijskog zvižduka, to su morali da znaju fudbaleri Lacija, koji su drugi gol u porazu od Udinezea od 2:0 primili jer su mislili da je utakmca gotova. Fudbaleri Udinezea bili su u kontranapadu kada je neko dunuo u pištaljku. Lacijali su stali, mislivši da je meč gotov, dok je Pereira nastavio kontru i bez problema zatresao mrežu, postavivši konačan rezultat od 2:0...

Kontranapadu Udinezea predhodio je poslednji napad Lacija koji se odvijao u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trećem minutu nadoknade vremena. Golman ekipe iz Rima, Marčeti,  priključio se igračima u napadu, ali od ubacivanja lopte iz ugla nije stvorena ozbiljnija situacija.

Odbrana Lacija jurila je ka svom golu, dok se golman vratio, ali odjednom su Rimljani stali, pomislivši da je zvuk sa tribina označio kraj meča. Golman Marčeti je krenuo ka sredini terena, dok su koncentrisani fudbaleri Udineza nastavili napad. Perira je pokupio loptu, prošao pored fudbalera Lacija, koji su stajali, i bez problema zatresao praznu mrežu.

Tek kada su videli da je gol priznat, fudbaleri Lacija su skočili na glavnog sudiju Bergancija koji je posle nekoliko minuta svađe, i nekoliko žutih kartona, na kraju i zvanično odsvirao kraj meča.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.