Gotovo je kad sudija kaže

Utkamica traje do poslednjeg sudijskog zvižduka, to su morali da znaju fudbaleri Lacija, koji su drugi gol u porazu od Udinezea od 2:0 primili jer su mislili da je utakmca gotova. Fudbaleri Udinezea bili su u kontranapadu kada je neko dunuo u pištaljku. Lacijali su stali, mislivši da je meč gotov, dok je Pereira nastavio kontru i bez problema zatresao mrežu, postavivši konačan rezultat od 2:0...

Kontranapadu Udinezea predhodio je poslednji napad Lacija koji se odvijao u trećem minutu nadoknade vremena. Golman ekipe iz Rima, Marčeti,  priključio se igračima u napadu, ali od ubacivanja lopte iz ugla nije stvorena ozbiljnija situacija.

Odbrana Lacija jurila je ka svom golu, dok se golman vratio, ali odjednom su Rimljani stali, pomislivši da je zvuk sa tribina označio kraj meča. Golman Marčeti je krenuo ka sredini terena, dok su koncentrisani fudbaleri Udineza nastavili napad. Perira je pokupio loptu, prošao pored fudbalera Lacija, koji su stajali, i bez problema zatresao praznu mrežu.

Tek kada su videli da je gol priznat, fudbaleri Lacija su skočili na glavnog sudiju Bergancija koji je posle nekoliko minuta svađe, i nekoliko žutih kartona, na kraju i zvanično odsvirao kraj meča.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара