Gotovo, Sesk potpisao! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Sesk potpisao! (video)

Španac stavio paraf na dugoročnu saradnju.

Više nema dileme, Monako u nastavak sezone ulazi jači za iskusnog španskog vezistu Seska Fabregasa.

Španac je nakon četiri i po godine napustio Čelsi i preseloi se u redove "Kneževa", kojima će pomoći da se izvade iz borbe za opstanak i obezbede što bolji plasman na tabeli Lige 1.

Ko bi mogao da mu pravi društvo u novom klubu, pročitajte u nastavku.

Španac je stavio paraf na ugovor sa Monakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to u trajanju od tri i po godine.

Nije poznato koliko će zarađivati u novom klubu, gde ga čeka dobar prijatelj i bivši saigrač Tijeri Anri, koji sa klupe predvodi "Kneževe".

Sve je potvrđeno i na sajtu kluba.

Annonce Fabregas pic.twitter.com/JW2TWJJqBr

— AS Monaco 🇲🇨 (@AS_Monaco) 11. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Fabregas napustio Čelsi zbog Monaka

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2019

Sesk Fabregas (31) je od večeras i zvanično novi fudbaler Monaka. Španski vezista potpisao je ugovor na tri i po sezone sa klubom iz Monte Karla, a Čelsiju će pripasti obeštećenje između 8.000.000 i 10.000.000 evra. Biće to radikalan zaokret u karijeri iskusnog veziste koji napušta Premijer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.