Fabregas i zvanično kod Anrija

Izvor: RTS, 11.Jan.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas i zvanično kod Anrija

Španac Sesk Fabregas novo je pojačanje francuskog Monaka, u koji dolazi iz redova Čelsija. Fabregas je potpisao ugovor na tri i po godine sa timom na začelju francuskog prvenstva.
Fabregasu će trener u Monaku biti nekadašnji saigrač iz Arsenala, Francuz Tijeri Anri.

Španac je potpisao ugovor na tri i po godine sa Monakom, koji je nalazi na 19. mestu u francuskom prvenstvu.
"Ovde sam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da pomognem timu. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da zaigram za Monako", izjavio je Fabregas.
Fabregas je prošao omladinsku školu Barselone i Arsenala. U "tobdžijama" je započeo profesionalnu karijeru sa samo 16 godina, kasnije je bio kapiten kluba, a u Londonu je proveo osam sezona, nakon čega je ispunio dečački san pošto je prešao u Barselonu.
Usledio je povratak u London, ali u redove gradskog rivala Arsenala, ekipu Čelsija, zbog čega je bio na udaru kritika navijača u Engleskoj.
Fabregas, koji ima 31 godinu je u svom poslednjem meču za Čelsi bio kapiten "plavaca" na meču FA Kupa protiv Notingem Foresta. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anri želi da dovede još jednog bivšeg saigrača - 'Tobdžija' na radaru Monaka

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 01:00

Francuz se ne nalazi u prvim planovima kod Emerija...Posle ozvaničenja dolaska Seska Fabregasa, bivšeg igrača Arsenala među 'Kneževe' trener Monaka bi želeo da doda još jednog igrača iz Londona...Loran Košelni je potpuno van konkurencije za prvi tim sa Emirata...Kombinacijom povreda ali i godina,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.