Gotovo, Premijerligaš ostao bez trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Premijerligaš ostao bez trenera! (foto)

Ekipa iz elitnog ranga engleskog fudbala u potrazi za novim šefom struke.

Nakon četiri odigrana kola, pao je i prvi otkaz u Premijer ligi.

Reprezentativnu pauzu nije uspeo da preživi trener Votforda Havi Grasija.

Španac je ekipu sa "Vikaridža" preuzeo u januaru  minule godine, odlično je predvodio "Stršljenove" u prethodnih godinu i po dana, odveo ih je i do finala FA kupa.

Ipak, novu sezonu su otvorili sa tri vezana poraza (Brajton, Everton, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vest Hem), usledio je remi sa Njukaslom, ali izgleda da je pobeda na "Sent Džejms Parku" bila jedini spas za Grasiju.

Votford je poslednji na tabeli sa samo jednim bodom i gol razlikom 2:8, pa je uprava odlučila da u nastavak sezone uđe sa novim šefom struke.

Kao prvi kandidat se nameće bivši trener ove ekipe Kike Sančes Flores.

Club Statement: Javi Gracia

— Watford Football Club (@WatfordFC) September 7, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA SMENA NA OSTRVU Votford u pauzi najurio trenera

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019

Votford je bio hit prošle sezone u Engleskoj. Na početku nove igra katastrofalno i u četiri kola je osvojio samo bod, uz dva postignuta i osam primljenih golova. Kada je tako, ceh najčešće plaća trener.. Na meču MLS lige Kolorado – Sijetl, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru 1-1.. Čelnici...

Nastavak na 011vodič.com...

Ekspresno, Votford ima novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019

Premijerligaš se vratio dobro poznatom licu..."Stršljeni" su u jednom danu otpustili a onda ubrzo i našli novog trenera...Havi Grasija je posle užasnog početka nove sezone izgubio svoj posao, ni finale FA kupa prošle sezone nije uspelo da mu produži mandat na "Vikaridž Roudu". Ipak,  Votford...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.