Nakon četiri kola prvi otkaz u Premijer ligi!?

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon četiri kola prvi otkaz u Premijer ligi!?

Šuška se da je Špancu odzvonilo.

Kako prenose mediji u Engleskoj, Votford bi uskoro mogao da ostane bez trenera.

Poslednji su na tabeli nakon četiri odigrana kola, sa samo jednim bodom, na startu su neprijatno iznenadili protiv Brajtona (0:3), potom su poraženi od Evertona (0:1) i Vest Hema (1:3), da bi u četvrtom kolu remizirali sa Njukaslom na "Sent Džejms Parku" (1:1).

Izgleda da je uprava već krenula da razmatra otpuštanje trenera Havija Grasije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a poznato je i ko bi mogao da ga nasledi na klupi "Stršljenova".

U pitanju je španski stručnjak Kike Sančes Flores, koji je već predvodio Votford u sezoni 2015/16.

Španac je trenutno bez angažmana, od kako je napustio Šangaj Šenhuu početkom jula.

Interesantno je da je Flores na klupi Votforda zamenio Slavišu Jokanovića, koji je ekipu sa "Vikaridž rouda" uveo u Premijer ligu, ali se sa upravom nije dogovorio oko nastavka saradnje.

Kike Flores je "Stršljenove" predvodio na 44 susreta, ostvario je učinak od 16 pobeda, devet remija i 19 poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Premijerligaš ostao bez trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019

Ekipa iz elitnog ranga engleskog fudbala u potrazi za novim šefom struke...Nakon četiri odigrana kola, pao je i prvi otkaz u Premijer ligi...Reprezentativnu pauzu nije uspeo da preživi trener Votforda Havi Grasija...Španac je ekipu sa "Vikaridža" preuzeo u januaru  minule godine, odlično je predvodio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.