Gotovo, Gudurićev ugovor iz snova! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Gudurićev ugovor iz snova! (foto)

Sve je večeras ozvaničeno!

Reprezentativac Srbije i dosadašnji član Fenerbahčea Marko Gudurić, od naredne sezone nastupaće u NBA ligi!

On je večeras potpisao višegodišnji ugovor sa Memfis Grizlisima, što je na njihovom sajtu i obelodanjeno, dok je menadžer Miško Ražnatović otkrio na Tviteru da je u pitanju dvogodišnji ugovor.

Ovaj transfer se već nekoliko nedelja najavljuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medijima, a večeras je stigla i definitivna potvrda tih informacija, pa ćemo naredne sezone u najjačoj ligi sveta, uz Marjanovića, Bogdanovića, Jokića i Bjelicu, imati i Marka Gudurića.

Dvadesetčetvorogodišnji košarkaš je protekle dve sezone proveo u dresu Fenerbahčea, a prethodno je nastupao za FMP i Crvenu zvezdu.

Jasno, večeras je potpisao ugovor iz snova, što će mu, nadamo se, biti i dodatni motiv da se u septembru prikaže u što boljem svetlu i u dresu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

-

JUST ANNOUNCED: We have signed Marko Gudurić to a multi-year contract.

Details: https://t.co/yPfNwueXjc pic.twitter.com/X5qPu2xMD7

— Memphis Grizzlies (@memgrizz) July 31, 2019 -

Marko Guduric is the new player of Memphis Grizlies with 2 years contract! The 10th European player, represented by us, for upcoming Nba season! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 31, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Gudurić je NBA: Ugovor na 5,3 MILIONA dolara!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019

Grizlisi su zvanično potvrdili angažovanje srpskog košarkaša. Kolonija naših igrača u NBA sve brojnija!..Sada i zvanično!..Prvog dana jula najavljen je veliki transfer Marka Gudurića u NBA ligu, a zvaničan potpis desio se poslednjeg dana ovog meseca kada je Memfis na svojim zvaničnim "kanaila"...

Nastavak na Mondo...

ZVANIČNO Gudurić postao “grizli” – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2019, 08:30

Na najveću scenu, kroz manja vrata. Marko Gudurić je zvanično postao košarkaš Memfis Grizlija, pošto je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom iz Tenesija. Naša kladionica nudi kvotu 20 da će Francuska da postane šampion sveta u košarci. – Put je bio dugačak, ali moj san je konačno ispunjen...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.