Gosti se šepurili u Seriji A

Izvor: TV Arena Sport, 10.Jan.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gosti se šepurili u Seriji A

Fudbaleri Napolija deklasirali su u gostima Frozinone sa 5:1 (2:0) i došli do prvog mesta posle 19. kola italijanske Serije A.

Ekipa Mauricija Sarija protiv novajlije u ligi ostvarila je treći trijumf u nizu lakše nego što se očekivalo, nakon što su Albiol i Gonzalo Iguain doneli dva gola prednosti na poluvremenu.

Napoli je u nastavku još jače dodao „gas”, Iguain je još jednom pogodio (ukupno 18 pogodak u Seriji A), kao i Marek Hamšik, a efikasan je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i „zaboravljeni” Manolo Gabijadini, koji je zamenio najboljeg strelca italijanskog šampionata.

Kjevo je u finišu slavio u Bolonji golom Simonea Pepea i tako kaznio promašaj sa bele tačke Matije Destra. Slično je i Đenova bila bolja u Bergamu protiv Atalante (2:0), dok je Franko Vaskez doneo trijumf Palermu u Veroni.

Masimo Makarone doživljava drugu mladost, rešio je još jedan meč u korist Empolija, ovog puta protiv Torina osmim golom u sezoni.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Nakon više od četvrt veka Napoli zimuje kao prvi!

Izvor: RTS, 10.Jan.2016

Fudbaleri Napolija deklasirali su u gostima Frozinone sa 5:1 (2:0) i ostaće na prvom mestu posle 19. kola italijanske Serije A. Poslednji put kada je Napoli osvojio jesenju titulu bila je sezona 1989/1990 i tim sa San Paola je postao šampion. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.