Gospodska reakcija Zidana na otkaz Valverdeu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodska reakcija Zidana na otkaz Valverdeu!

Francuz je oduvek važio za odmerenu osobu.

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da mu je žao bivšeg šefa stručnog štaba Barselone Ernestea Valverdea i da smatra da je on odličan trener.

"Žao mi je zbog njega, on je trener koji je pokazao koliko je dobar i ja ga veoma poštujem. Kao treneri velikih klubova, znamo gde smo i to se neće promeniti", rekao je Zidan, prenose španski mediji.

Real i Barselona trenutno se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nalaze na čelu tabele španske Primere, oba kluba su do sada osvojila 40 bodova.

Zidan je kazao i da su svi u obavezi da daju sve od sebe da ostvare pobedu.

"Ako izgubim nekoliko utakmica, onda kritikujem, kao što sam to uradio pre mesec i po dana. Morate da probate da date 100 odsto na svakoj utakmici", kazao je Zidan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Žao mi je Valverdea"

Izvor: B92, 18.Jan.2020

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da mu je žao bivšeg šefa stručnog štaba Barselone Ernestea Valverdea i da smatra da je on odličan trener..."Žao mi je zbog njega, on je trener koji je pokazao koliko je dobar i ja ga veoma poštujem. Kao treneri velikih klubova, znamo gde smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.