Gorka karamela Jokanu i Mitru, Siti na vrhu u danu 2:0

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorka karamela Jokanu i Mitru, Siti na vrhu u danu 2:0

Fudbaleri Fulama, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović, izgubili su u 7. kolu Premijer lige na gostovanju protiv Evertona sa 3:0. U preostalih pet mečeva viđeno je po dva gola.

Everton je na "Gudisonu" slavio golovima Sigurdsona u 56. i 89, kao i Tosuna u 89. minutu, dok je dvostruki strelac sa Islanda pre toga propustio priliku sa penala u 52. minutu, kada je pogodio prečku.

Aleksandar Mitrović je za Fulam odigrao svih 90 minuta, dobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << žuti karton u 55, ali nije uspeo da se šesti put u sezoni upiše u strelce.

Mančester Siti je na "Etihadu" savladao Brajton sa 2:0, te je privremeno sigurno na prvom mestu na tabeli. Strelci za Građane su bili Rahim Sterling u 29. i Serhio Aguero u 65. minutu.

Do pobede je nešto teže došao Arsenal, koji je sa 2:0 bio bolji od Votforda. Defanzivac Stršljenova Kreg Kečkart je u 81. minutu  zatresao sopstvenu mrežu, dok je pobedu Topdžija potvrdio Mesut Ozil dva minuta kasnije.

Hari Kejn je doneo tri boda Totenhemu, pošto su Pevci slavili sa 2:0 na gostovanju Hadersfildu. Engleski napadač je prvo bio precizan u 25. minutu, a devet minuta kasnije i sa penala.

Ove sezone očajni Njukasl je ubeležio još jedan poraz, pošto je na svom terenu izgubio od Lestera sa 2:0. Džejmi Vardi je načeo Svrake u 30. minutu udarcem sa bele tačke, dok je konačan rezultat postavio Hari Megvajer u 73. minutu.

Sa odličnim igrama je nastavio Vulverhempton, koji je sa 2:0 nadigrao Sautempton. Golove za pobedu Vukova postigli su Kavaljero u 79. i Kastro-Oto u 87. minutu.

Pogledajte TABELU Premijer lige.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.