Goran Dragić slobodan igrač

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 16:27

Goran Dragić slobodan igrač

Slovenački plej Goran Dragić je zvanično slobodan igrač.

Dragić je poslednjeg dana prelaznog roka trejdovan u San Antonio Sparse iz Toronto Reptorsa.

San Antonio Sparsi su sada otkupili njegov ugovor i on je slobodan igrač.

Lista franšiza koje su zainteresovane za njegove usluge je podugačka, a LA Klipersima, Milvokiju, Čikagu i Bruklinu sada su se priključili i LA Lejkers i Golden Stejt Voriorsi.

Svi oni su uvereni da je on i dalje u odličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kondiciji pošto je vredno vežbao na jugu Floride.

Dragić, koji ima 35 godina, odigrao je ove sezone pet mečeva za Toronto pre nego što je uspeo da se dogovori da napusti tim dok ne bude završen trejd.

U svojoj 15. NBA sezoni i dalje može da se pohvali time da je nedavno imao značajnu ulogu i u plej-ofu.

On je u sezoni 2020. počeo 16 mečeva u plej-ofu tokom kojih je beležio u proseku po 19 poena u dresu Majamija, ali ga je povreda tada sprečila da nastupi u finalnoj seriji.

Inače, u julu je bio deo trejda u kom je Kajl Louri stigao u redove Majamija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Goran Dragić slobodan igrač, interesovanje ogromno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022

Uskoro pada odluka...Slovenački plej Goran Dragić je zvanično slobodan igrač. Dragić je poslednjeg dana prelaznog roka trejdovan u San Antonio iz Toronto Reptorsa. Sparsi su sada otkupili njegov ugovor i on je slobodan igrač...Lista klubova koji su zainteresovane za njegove usluge je podugačka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.