ZVANIČNO: Goran Dragić slobodan igrač, interesovanje ogromno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 17:43

ZVANIČNO: Goran Dragić slobodan igrač, interesovanje ogromno (FOTO)

Uskoro pada odluka.

Slovenački plej Goran Dragić je zvanično slobodan igrač. Dragić je poslednjeg dana prelaznog roka trejdovan u San Antonio iz Toronto Reptorsa. Sparsi su sada otkupili njegov ugovor i on je slobodan igrač.

Lista klubova koji su zainteresovane za njegove usluge je podugačka, a LA Klipersima, Milvokiju, Čikagu i Bruklinu sada su se priključili i LA Lejkers i Golden Stejt Voriorsi.

Goran Dragic will enter free agency after agreeing >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to a contract buyout with the Spurs, per @ShamsCharania pic.twitter.com/DVOFoiuU1E

— Bleacher Report (@BleacherReport) February 15, 2022

Svi oni su uvereni da je on i dalje u odličnoj kondiciji pošto je vredno vežbao na jugu Floride.

Dragić, koji ima 35 godina, odigrao je ove sezone pet mečeva za Toronto pre nego što je uspeo da se dogovori da napusti tim dok ne bude završen trejd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.