Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2020, 21:43

Gonsalo "Mesi" Gedeš, Valensija upalila turbinu! (VIDEO)

Fantastično izdanje nezaustavljivog Portugalca u pobedi nad Osasunom - 2:0

Prošao je kroz pakao prošle godine i zbog povrede gotovo tri meseca bio van terena, ali se čini da je pauza izuzetno prijala Gonsalu Gedešu, koji se potpuno oporavio i večeras upalio mašinu, za koju Osasuna nije imala rešenje - 2:0 (2:0).

Slepi Miševi nisu blistali, postigli su dva pogotka iz dva udarca u protivnički okvir gola, ali su uspeli da iskoriste odličan ulazak u meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na vreme reše pitanje pobednika. Sjajni Portugalac je impresirao kod oba gola domaćih, a pre svega kod svog pogotka u 12. minutu. Tada je neodoljivo zaličio na Lionela Mesija. U njegovom stilu je krenuo sa svoje polovine, redom lomio igrače, umalo pao na glavu, ali se podigao i onda napravio još dva driblinga. Kruna svega je bio hiruški precizan udarac u rašlje Rubenovog gola.

Taj trenutak doneo je Gedešu ogromnu dozu samopouzdanja, koju je iskoristio da na izuzetan način spoji sa golom Rodriga u 35. minutu. Bila je to jedan u nizu Valensijinih kontranapada u prvom poluvremenu. Gedeđš je vodio loptu od centra, ugledao Rodriga i poslao mu loptu na tacnu. Sjajnom napadaču ekipe Alberta Seladesa nije bilo teško da duplira prednost svog tima.

Slepi miševi do kraja utakmice nisu uspeli još mnogo puta da ugroze gol Osasune, ali su sa druge strane uspeli i u nameri da osujete protivnika da ozbiljnije odgovori. Najviše problema domaćinu pravio je Ruben Garsija, ali to nije bilo dovoljno da bi se barem ugrozilo slavlje Valensije.

Slepi miševi su ponovo prišli na bod sedmoplasiranom Viljarealu i ostali u otvorenoj trci za izlazak na evroscenu naredne sezone. Osastuna je ostala na 12. mestu, ali još uvek nije prebrinula sve brige oko opstanka u elitnom rangu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.