Golman Viljareala Asenho pauzira šest meseci

Izvor: Blic, 30.Apr.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Viljareala Asenho pauzira šest meseci

Golman Viljareala Serhio Asenho pauziraće šest meseci zbog povrede ligamenata kolena, saopšteno je na zvaničnom sajtu španskog prvoligaša.

Asenho se povredio tokom poraza od madridskog Atletika sa 0:1, a konstatovana mu je ruptura ukrštenih ligamenata desnog kolena, zbog čega će uskoro biti operisan.

Dvadesetpetogodišnji Asenho prešao je u Viljareal prošle godine, a u karijeri je još branio za Atletiko, Malagu i Valjadolid.

Asenho je u martu bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na spisku reprezentacije Španije za utakmicu sa Ukrajinom u kvalifikacijama za šampionat Evrope i prijateljski duel protiv Holandije, ali u konkurenciji Ikera Kasiljasa i Davida De Hee nije dobio šansu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.