Golman PAOK-a napravio najluđi kiks u istoriji? (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman PAOK-a napravio najluđi kiks u istoriji? (video)

U prvom meču sa Spartakom iz Moskve bio je junak crno-belih iz Soluna. Sinoć ih je zavio u crno.

Možda smo sa naslovom preterali, bilo je ludih stvari na fudbalskim terenima kroz istoriju, ali garantujemo da je potez golmana PAOK-a u najužoj konkurenciji za najveći kiks nove sezone.

Benfika je sinoć u Solunu savladala PAOK sa 4:1 u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a Aleksandros Paskalakis poneo je epitet tragičara.

Pri rezultatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1:1, a to je bio konačan rezultat i prve utakmice u Lisabonu, golman PAOK-a doživeo je određeno pomračenje svesti.

Prva grška je bila što je Paskalakis uopšte pokušavao da zadrži loptu u terenu, a onda je usledila još veća glupost kao posledica pređašnjeg poteza.

Penal za Benfiku i pogodak kojim su srušene sve nade da PAOK može u Ligu šampiona.

It'll be a long time before you see see a more ridiculous goalkeeping error than this 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ pic.twitter.com/Kq0tELF1KC

— Goal (@goal) 29. август 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Morelosovo pomračenje uma, Rendžersi se glupirali, pa ušli u Ligu Evrope (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Najtrofejniji škotski klub Glazgov Rendžers vratio se na evropsku scenu posle osam godina odsustva. Policajci su u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope kao gosti odigrali 1:1 protiv ruske Ufe i tako „odbranili“ pobedu od 1:0 iz prve utakmice u Škotskoj. Meč u Ufi imao je uzbudljiv tok. Gosti su poveli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.