Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Čelsija kažnjen oduzimanjem nedeljne plate

Golman fudbalera Čelsija Kepa Arisabalaga kažnjen je oduzimanjem nedeljne plate, nakon što je odbio da izađe iz igre tokom utakmice u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija.

Čelsi je posle izvođenja jedanaesteraca u nedelju izgubio od Mančester sitija u finalu Liga kupa. Trener Čelsija Mauricio Sari želeo je da izvede Kepu u 119. minutu, ali je španski golman odbio da izađe.

Obojica su posle utakmice rekli da je to bio veliki nesporazum.

Kepa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se izvinio zbog svog postupka, dok je Sari rekao da su obavili "dobar razgovor".

Kepa je letos iz Atletik Bilbaa došao u Čelsi i postao je najskuplji golman sveta transferom od 80 miliona evra.

Čelsi ga je zbog incidenta kaznio nedeljnom platom, koju će uplatiti u klupsku dobrotvornu fondaciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOLEO BIH DA VIDIM KAKO BI GOLMAN ČELSIJA PREŽIVEO ŽELJKA OBRADOVIĆA! Zvezda Fenerbahčea otkrila kako bi Kepa prošao da je Žoc bio kraj aut linije! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Feb.2019

Košarkaš Fenerbahčea Luiđi Datome na zanimljiv način prokomentarisao je gest golmana Čelsija koji je odbio da izađe iz igre tokom utakmice u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.