Golden Stejtu drama, ratnici nadoknadili -25, nova povreda Lenarda

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden Stejtu drama, "ratnici" nadoknadili -25, nova povreda Lenarda

Golden Stejt Voriorsi poveli su 1:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. U Ouklendu, domaćin je slavio protiv San Antonija Sparsa - 113:111 posle drame.

Imala je četa Grega Popovića +25 sredinom treće četvrtine, ali se onda dogodio ključan momenat meča, kada se povredio najbolji igrač Teksašana Kavaj Lenard, koji je povredio zglob leve noge. Morao je u svlačionicu, a onda je usledio brodolom Sparsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Razigrali su se Stef Kari i Kevin Durent, koji su za tri minuta napravili seriju 16:0 i uveli meč u neizvesnu završnicu.

Imao je San Antonio vođstvo do četiri minuta pre kraja, kada je Durent pogodio za 101:100. U finišu je sjajan bio Kari, koji je pogodio trojki i odlučujući poen za 113:110. Najbolji pojedinac u ovom meču u timu Sparsa Demarkus Oldridž, imao je šut za tri poena, ali nije bio precizan, promašio je, pa je Mils sa linije slobodnoh bacanja mogao samo da ublaži poraz. Grin je kod drugog slobodnog bacanja izbacvio loptu u aut i tu je bio kraj.

Golden Stejt je do pobede predvodio Stef Kari sa 40 poena, dok je Kevin Durent je postigao 34. Kod gostiju, Lamarkus Oldridž postigao je 28 poena za Sparse, a dva poena manje ubacio je Kavai Lenard koji je do povrede bio impresivan, ubacio je 26 poena za svega 23 minuta. Manu Đenobili odigrao je još jedan sjajan meč postigavši 17 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica na startu - Ratnici stigli „-23“, sve je počelo kada se povredio Lenard! Da li je Zaza imao lošu nameru? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2017

Stef Kari i Kevin Durant ubacili čak 74 od ukupno 113 poena celog tima, Golden Stejt stigao do prve recke..Ništa manje na početku finalne serije Zapadne konferencije nismo ni očekivali - prvi sudar Golden Stejta i San Antonija počeo je ludo! Ratnici su uspeli da stignu zaostatak od čak 25 koševa,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Veliki preokret Golden stejta protiv Sparsa

Izvor: RTS, 15.Maj.2017

Košarkaši Golden stejt voriorsa savladali su kod kuće ekipu San Antonija sa 113:111 i poveli sa 1:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije. Utakmicu je obeležila povreda ključnog igrača San Antonija Kavaja Lenarda, nakon koje su "ratnici" uspeli da sustignu deficit od 25 poena razlike. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.