Nakon mnogo drame, GSW vodi 1:0, Sparsi prokockali +25

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon mnogo drame, GSW vodi 1:0, Sparsi prokockali +25

San Antonio Sparsi prokockali su praktično dobijen brejk u prvom meču finala Zapadne konferencije, a Golden Stejt Voriorsi su poveli sa 1:0 u seriji.

Vodili su Sparsi gotovo tokom celog meča, stizali i do 25 poena prednosti početkom druge četvrtine, ali je Golden Stejt uspeo da u završnici četvrte deonice izjednači i na 1:41 preokrene meč u svoju korist.

Ključni momenat meča bila je povreda Kavaija Lenarda koji je nakon jednog nezgodnog doskoka otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u svlačionicu i nije se vraćao. Veliki problem će u nastavku serije biti za Sparse ukoliko Lenard, uz Parkera ne bude na raspolaganju Popoviču.

Stef Kari je presekao napas Sparsa i pogodio trojku za 106:106, a samo nekoliko sekundi kasnije, Voriorsi su još jednom ukrali loptu gostima, Grin je pogodio uz faul a usledila je još jedna brza akcija za 111:106.

LaMarcus Aldridge sticks with the play and gets the bucket. #NBAonABC

Under 2 mins to play in Game 1 of the WCF! pic.twitter.com/H1EgfsRDw3

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golden Stejtu drama, "ratnici" nadoknadili -25, nova povreda Lenarda

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2017

Golden Stejt Voriorsi poveli su 1:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige. U Ouklendu, domaćin je slavio protiv San Antonija Sparsa - 113:111 posle drame...Imala je četa Grega Popovića +25 sredinom treće četvrtine, ali se onda dogodio ključan momenat meča, kada se povredio najbolji igrač...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sparsi prokockali 25 poena prednosti

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2017

San Antonio Sparsi prokockali su praktično dobijen brejk u prvom meču finala Zapadne konferencije, a Golden Stejt Voriorsi su poveli sa 1:0 u seriji - 113:111...Vodili su Sparsi gotovo tokom cijelog meča, stizali i do 25 poena prednosti početkom druge četvrtine, ali je Golden Stejt uspio da u završnici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.