Golden Stejtu derbi protiv Klipersa u El-Eju

Izvor: RTS, 21.Feb.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden Stejtu derbi protiv Klipersa u El-Eju

Košarkaši i aktuelni šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi zabeležili su tesnu pobedu protiv Klipersa u Los Anđelesu od 115:112, u derbiju večeri.

Stef Kari i drugovi su se suočavali da vežu dva poraza prvi put u sezoni, nakon što su doživeli težak poraz od Portlanda.
Ipak, Klipersi nisu uspeli da nastave sa serijom dobrih igara, iako su meč uveli u neizvesnu završncu i čak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imali šut za produžetak.
Uz standarno dobrog Karija (23), dobri su bili i Tomspon sa 32 koša i Drejmond Grin, koji je oistvario 11 tripl-dabl u sezoni (18 poena, 11 skokova i 10 dodavanja)
Kod poražene domaće ekipe najefikasniji je bio Džamal Kraford sa 25 koševa.
Pobede su sinoć ostvarili Niksi protiv Minesote (Entoni 30 poena i 11 skokova), Majami je lako izašao na kraj sa Vašingtonom (Deng 27/10), dok je Milvoki posle čak dva produžetka dobio Atlantu, najviše zahvaljujući Džabariju Parkeru, koji je meč završio sa 28 poena i 13 skokova.
Rezultati:
Minesota - Njujork 95:103
LA Klipers - Golden Stejt 112:115
Atlanta - Milvoki 109:117 (dva produžetka)
Majami - Vašington 114:94
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Grin upisao 11. tripl-dabl

Izvor: MVP.rs, 21.Feb.2016

Još jedna sjajna partija krilnog centra najbolje ekipe u Ligi...Prethodne noći na NBA terenima je bilo osam timova. odigrane su četiri utakmice, a tri su pripale gostima. Svakako, u centru pažnje je bio okršaj Los Anđeles Klipersa i Golden Stejta. Gosti su slavili sa 115:112 i tako izbegli da vežu...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.