Gledam finale iz 95 i iz ove perspektive nisam siguran da bih sebe ubacio u igru

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 17:10

"Gledam finale iz '95 i iz ove perspektive nisam siguran da bih sebe ubacio u igru"

Saša Obradović, proslavljeni srpski košarkaša, a sada trener Monaka, pogledao je reprizu finala Evropskog prvenstva iz 1995.

U čuvenom finalu u kojem je Jugoslavija pobedila Litvaniju, Obradović je igrao jednu od ključnih uloga u poslednjih sedam minuta utakmice.

Obradović je pre toga igrao samo četiri minuta, ali ga je Duda Ivković ubacio da igra u odlučujućim trenucima i to se i te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako isplatilo.

"Gledajući Evropsko prvenstvo iz 95-te, iz ove perspektive nisam siguran da bih ubacio sebe u tim momentima (posebno sam ponosan na Dudinu izjavu da mu je to top 3 poteza u karijeri), ali isplatilo se", napisao je Obradović na Tviteru.

Sadašnji trener Monaka odigrao je fenomenalnu odbranu u odlučujućim momentima, a i pogodio je veoma važnu trojku iz ćoška čime je odbijen nalet Litvanaca.

Na linku ispod možete se podsetiti utakmice između Jugoslavije i Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAŠA OBRADOVIĆ O FINALU U ATINI 1995: Iz ove perspektive nisam siguran da bih ubacio sebe (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Apr.2020

Proslavljeni srpski košarkaš Saša Obradović, proslavljeni srpski košarkaš, istakao je da nije siguran da bi iz ove perspektive ubacio sebe u nacionalni tim, koji je u legendarnom finalu Evrobasketa 1995. u Atini savladao Litvaniju (96:90) i vratio kontinentalnu titulu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.