Gigsu ne treba aspirin: Pretrčao 11 kilometara u 40. godini i zbunio igrače Bajera

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigsu ne treba "aspirin": Pretrčao 11 kilometara u 40. godini i zbunio igrače Bajera

Rajan Gigs će u petak napuniti 40. godina, ali je u sredu u Leverkuzenu igrao kao mladić, pretrčao skoro 10.916 metara i naterao igrače Bajera da pitaju Runija koja je tajna legendarnog Velšanina.

Iako više ne može neumorno da šparta po levom krilu, gde je čudesnim prodorima stekao slavu, pomerio se malo u sredinu odakle diriguje igrom "crvenih đavola" koliko mu to snaga dozvoljava.

Za njegove poteze nije bilo rešenja u Leverkuzenu, u meču u kom je Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najboljom partijom pod vođstvom Dejvida Mojesa deklasirao drugi tim Budenslige sa 5:0 i plasirao se u osminu finala Lige šampiona.

"Rajan je bio fantastičan, ne znam šta više da kažem o njemu. Tokom meča protivnički igrači su se čudili kako uspeva da bude tako dobar u tim godinama. Sjajno je videti ga kako staloženo kontroliše loptu. Ne znam kako to uspeva, ja sigurno neću igrati u njegovim godinama", rekao je Runi za "Dejli Mejl".

Gigs je za Junajted debitovao 2. marta 1991. godine na meču protiv Evertona i do sada je na 953 utakmici postigao 168 golova.

Pročitajte još Mreže se tresle 36 puta u LŠ: Juve konačno slavio, PSŽ, Real i Junajted u osmini finala Mojes: Najbolja partija Junajteda pod mojom komandom Matić: Srećan sam što sam postigao gol protiv Anderlehta, ali bitnija je pobeda Vidal: Prvi het-trik u karijeri posvetio sam nerođenoj ćerki Iz minuta u minut: Vatromet golova i fudbal za uživanje u Ligi šampiona

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gigsu ne treba "aspirin": U 40. godini pretrčao 11 kilometara i zbunio igrače Bajera

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Rajan Gigs će u petak napuniti 40. godina, ali je u sredu u Leverkuzenu igrao kao mladić, pretrčao skoro 10.916 metara i naterao igrače Bajera da pitaju Runija koja je tajna legendarnog Velšanina...Iako više ne može neumorno da šparta po levom krilu, gde je čudesnim prodorima stekao slavu, pomerio...

Nastavak na Blic...

Gigsu ne treba "aspirin": Pretrčao 11 kilometara u 40. godini i zbunio igrače Bajera

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Rajan Gigs će u petak napuniti 40. godina, ali je u sredu u Leverkuzenu igrao kao mladić, pretrčao skoro 10.916 metara i naterao igrače Bajera da pitaju Runija koja je tajna legendarnog Velšanina.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.