Genijalan gol ponovo rođenog Azara poništio Benteke 92. minutu, Liverpul se izvukao Plavcima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalan gol ponovo rođenog Azara poništio Benteke 92. minutu, Liverpul se izvukao Plavcima (VIDEO)

Čelsi bio na pragu pobede na Enfildu posle majstorije Belgijanca, ali je zbog slabe intervencije Begovića ostao bez celog plena

Čelsi i Ededn Azar su se kasno probudili. Da su igrali ovako cele sezone, Žoze Murinjo bi još bio na klupi Plavaca, a tim sa Stamford Bridža bi verovatno još bio u igri za odbranu titule. Predvođen prepororđenim Belgijancem koji je na četvrtoj uzastopnoj utakmici u Premijer ligi dao gol (prethodnih 29 je postio) Čelsi je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio na pragu pobede protiv Liverpula, ali  je bez nje ostao u nadoknadi vremena - 1:1.

Liverpul se provukao i izvukao neporažen na svom Enfildu protiv danas boljeg Čelsija. Momenat genijalnosti Edena Azara je obeležio prvo poluvreme. U prošloj serzoni najbolji igrač Premijer lige je podsetio na partije iz tog perioda. Uzeo je loptu na 40 metara od gola redsa, promešao odbeanu domaćih i potom je plasirao u malu mrežicu.

Izgledalo je da će taj gol biti dovoljan za tri boda Čelsiju, ali je Begović u 92. minutu loše reagovao na centrašut sa levog krila i prebacio loptu tačno na glavu Bentekeu kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu i donese bod Liverpulu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.