Gece se vraća u Dortmund?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gece se vraća u Dortmund?

Fudbaler minhenskog Bajerna Mario Gece potpisaće petogodišnji ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, prenosi nemački Bild.

Kako se navodi, Borusija će za povratak 24-fudbalera izdvojiti oko 28 miliona evra plus evenutalni bonusi.

Gece je prošao mlađe kategorije Borusije, za koju je nastupao do 2013. godine, kada je prešao na Alijanc arenu i izazvao veliki gnev navijača "milionera"

Tokom tri sezone igranja za Bajern, upisao je 114 nastupa uz 36 golova i osvojene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri titule u Bundesligi, dva Kupa, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Za Borusiju je odigrao 116 mečeva, uz 31 gol i dve titule šampiona Nemačke i Kup, dok je u finalu Lige šampiona 2013. poražen upravo od Bajerna (2:1).

Sa reprezentacijom Nemačke osvojio je Svetsko prvenstvo 2014. godine, a njegovim golom u finalu protiv Argentine, "panceri" su stigli do titule.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako će ga dočekati? Gece se vraća na "mesto zločina"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2016

Fudbaler minhenskog Bajerna Mario Gece potpisaće petogodišnji ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, prenosi nemački Bild...Kako se navodi, Borusija će za povratak 24-fudbalera izvođiti oko 28 miliona evra plus evenutalni bonusi...Gece je prošao mlađe kategorije Borusije, za koju je nastupao do 2013....

Nastavak na Vesti-online.com...

Odbio Liverpul i Totenhem: Gece se vraća u Dortmund?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 13:07

Uz Roberta Levandovskog bio je jedan od igrača koji su rastužili Dortmund prelaskom u Bajern...Sada se sve više pominje da je blizu povratka na "Signal Iduna Park". Navodno, nemački vicešampion će ponovo angažovati "odbeglog" Marija Gecea, javlja "Bild"..."Milioneri" će za svog nekadašnjeg fudbalera...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.