Odbio Liverpul i Totenhem: Gece se vraća u Dortmund?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio Liverpul i Totenhem: Gece se vraća u Dortmund?

Uz Roberta Levandovskog bio je jedan od igrača koji su rastužili Dortmund prelaskom u Bajern.

Sada se sve više pominje da je blizu povratka na "Signal Iduna Park". Navodno, nemački vicešampion će ponovo angažovati "odbeglog" Marija Gecea, javlja "Bild".

"Milioneri" će za svog nekadašnjeg fudbalera platiti 28 miliona evra, a ugovor bi trebalo da bude potpisan na pet godina.

Nemac, strelac pobednosnog gola za titulu svetskog šampiona u Brazilu, 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je prešao u Bajern, ali nije u planovima Karla Anćelotija.

Pominjalo se nedavno i da je za 24-godišnjeg fudbalera stigla ponuda iz Liverpula, kao i Totenhema, ali je on navodno te ponude odbio.

Inače, nedavno je za kapitena Dortmunda imenovan Marko Rojs.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.