Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 20:16

Gazi veliki praški klub, ali gazi i Brno

Bez iznenađenja u 20. kolu druge češke lige

Pardubice je neprikosnoven u drugoj ligi Češke, ali Brno i Dukla iz Praga će do kraja šampionata voditi žesoku bitku za drugu poziciju.

Nije bilo iznenađenja u današnjim mečevima. Brno je bilo pod velikim pritiskom na gostovanju Vitkovicama. Odlično su gosti otvorili utamicu. Poveli su golom Štepanovskog u trećem minutu. Bila je to najava sigurnog trijumfa.

Međutim, stvari za Brno počele su da se komplikuju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle crvenog kartona Šustra u 16. minutu. Znalo se da će Pardubice pojačati pritisak. Pokušavali su što pre da dođu do izjednačenja, ali ih je Brno kaznilo još jednim pogotkom. Strelac je u 44. minutu bio Rusek.

Prava drama je viđena u nastavku. Sa igračem više na terenu Vitkovice su nastavile da kidišu na gol rivala. Bilo im je dovoljno 20 minuta da vrate meč na početak. Pogađali su Čevaja i Martišijak.

Ipak, poslednji su oroz povukli igrači Brna. Iz penala je pogodio Fousek.

Velikan iz Praga, Dukla, je bio u nešto slabijem periodu. Ipak, danas je našao pobedničke koordinate i pobedom nad Višehradom odgovorio na trijumf Brna (2:0). Lagano je Dukla došla do trijumfa. Pogađali su Souček il Ulman.

ČEŠKA 2 – 20. KOLO

Utorak

Hrudim – Hradec Kralove 2:2 (0:1)

Lisen – Jihlava 1:1 (0:0)

Trinec – Prostejov 0:0 (0:0)

Varnsdorf – Žižkov 0:4 (0:1)

Sreda

Usti nad Labem – Vlašim 2:0 (1:0)

Sokolov – Pardubice 1:2 (0:1)

Četvrtak

Vitkovice - Brno 2:3 (0:2)

Dukla Prag - Višehrad 2:0 (1:0)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.